Most active topic starters | |
Правила на Форума | Вто Май 03, 2011 7:05 am by Роналд Уизли | 1. Спамът в форума е забранен!
2. Забранява се писането на латиница и запестването на (ъ с 1, ч с 4, ш с 6).
3. Писането с главни БУКВИ = Крещене!
4. Не пишете по няколко роуплея едновременно.
5. Имате право на 2 героя.
6. Не можете да …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
Обръщение | Здравейте скъпи потребители, гости и фенове на Хари Потър, попаднали съвсем случайно в този форум. Моля ви регистрирайте се и няма да съжалявате, гарантирам ви. Ще намерите нови приятелства, ще станете част от магическият роуплей свят на Хари Потър, който можем да ви предложим в нашият форум, ще се забавлявате непрекъснато заедно с нас и ще бъдете част от нашето голямо семейство. Моля ви регистрирайте се и бъдете редовни, благодаря ви. |
|
| Плашещата върба | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Роналд Уизли Директор
Брой мнения : 664 Join date : 22.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Плашещата върба Сря Мар 31, 2010 5:51 am | |
| Това е живото дърво в двора на хогуортс- Плашещата върба. | |
| | | hermione_granger
Брой мнения : 5 Join date : 01.07.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Плашещата върба Съб Юли 03, 2010 7:14 am | |
| Беше топъл,слънчев ден. Професор Джини Лупин се магипортира в замъка Хогуортс и сеогледа...Всичко си бе както преди...Тя замахна с магическата си пръчка и след миг всичкият й багаж,включително кафеза със совата и феникса се озоваха в спалнята й. Бяха отминали няколко часа,и тя реши да се поразходи из двора.Изведнъж чу стъпки.Машинално взе пръчката си в ръка ,но след миг видя,че зад нея стои ученичка... -Здравей!-усмихна се преподавателкат,а момичето отговори: | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Плашещата върба Съб Юли 03, 2010 9:07 am | |
| -Здравейте професоре!-казах аз с усмивка.Беше ми приятно някой да говори с мен.Тези които не знаеха че съм изрод от рода на пуло-вампиро-върколаче ме смятаха за странна. -Аз съм професор Джини Лупин.-каза тя с професионален тон. -А аз съм Нала Брендън,професоре!-казах аз.Държах се особенно спокойно. -Какво правите тук,г-це Брендън?-вече любопитството на професора надделя.О,Не! |
| | | hermione_granger
| Заглавие: Re: Плашещата върба Нед Юли 04, 2010 1:04 am | |
| Нала изглеждаше доста притеснена.ВЯвно не исксше да разкрие поради каква причина беше тук,все пак с Джини се познаваха едва от 5 минути.Ръката на ученичката трепна. -Какво?...Ами...-започна тя Професор Джини Лупин я погледна топло ...птреди години нейн близък също идваше тук при всяко пълнолуние,защото бе върколак... -Е?-усМихна се тя,а Нала отвърна: | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Плашещата върба Нед Юли 04, 2010 2:39 am | |
| Видях изражението и и казах: -Аз не съм като обикновенните.Аз съм зооформа-каквато си избера но са примерно огромен вълк.Само по своя воля се трансвормирам! -Тогва защо си тук?-професора се огледа. -На лов-посочих черната гора-Предпочитам да се храня като диво животно.... Но това беше.Бела ми казваше че не съм чодовище но не и вярвах.Опрях се на дървото за опора и то не замахна да ме удря.Започнах да треперя,стиснах зъби и прошепнах: -Аз съм чудовище! |
| | | hermione_granger
| Заглавие: Re: Плашещата върба Нед Юли 04, 2010 8:26 pm | |
| За миг Джини се замисли,но каза: -Аз съм зоомаг...така,че тази вечер няма да си сама на лов-засмя се тя -Зоомаг?Какъв-попита момичето. Професор Джини Лупин за миг изчезна и пред нея застана лъвица.Плашещата върба спря да маха с клоните си и отново стана неподвижна.Нала изглеждаше видимо по-спокойно и каза: | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Плашещата върба Нед Юли 04, 2010 9:12 pm | |
| -Е аз ще ти покажа някои мои зооформи. Най-напред се превърнах в черна пантера,минах на котка,съблезъб тигър,лъв като професора и най-накрая на бял вълк вълк.Сякаш си помислих че ще ми чуе мислите и си помислих: -"Страхотно!"-и кагато ми отговори едва не паднах. -"Мислиш ли?"-каза професора и скочи близо половин километър-направо ликувах. |
| | | hermione_granger
| Заглавие: Re: Плашещата върба Чет Юли 08, 2010 11:30 pm | |
| Джини и Нала тръгнаха заедно към Забранената гора.Докато вървяха,ученичката попита: -Професоре...кога станахте зоомаг? Джини се усмихна: -Бях пети курс...-отвърна тя-Нала,родителите ти...знаят ли,че си зооморфа? | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Плашещата върба Пет Юли 09, 2010 12:23 am | |
| -Амии..-започнах.-Аз и родителите ми сме...Ъм...Хибриди.... Професора вдигна вежда: -Хибриди? -Ами..да.Полувампири примесени със зооформите.Ще питате как така мога да ставам всичко?Така: Майката на моята майка е смеска от две различни зооформи.А баща и е смеска от вампир и върколак,ако мога така да се изразя.Но татко е повече вампир но може да приеме също различен образ като мен и майка ми поради дарба,която не е опознал и е предал на мен чрез гените.Неговата майка е върколак а баща му - надарен вампир.Това е всичко. |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Плашещата върба | |
| |
| | | | Плашещата върба | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |