Most active topic starters | |
Правила на Форума | Вто Май 03, 2011 7:05 am by Роналд Уизли | 1. Спамът в форума е забранен!
2. Забранява се писането на латиница и запестването на (ъ с 1, ч с 4, ш с 6).
3. Писането с главни БУКВИ = Крещене!
4. Не пишете по няколко роуплея едновременно.
5. Имате право на 2 героя.
6. Не можете да …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
Обръщение | Здравейте скъпи потребители, гости и фенове на Хари Потър, попаднали съвсем случайно в този форум. Моля ви регистрирайте се и няма да съжалявате, гарантирам ви. Ще намерите нови приятелства, ще станете част от магическият роуплей свят на Хари Потър, който можем да ви предложим в нашият форум, ще се забавлявате непрекъснато заедно с нас и ще бъдете част от нашето голямо семейство. Моля ви регистрирайте се и бъдете редовни, благодаря ви. |
|
| Домът на Нала | |
| | Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:04 am | |
| Домът на Нал беше огромен (меко казано!) .Имаше много стаи. Отвън имаше голям басейн а самия двор беше почти джунгла.Навътре имаше Куидично игрище което,разбира се беше невидимо за мъгълите.Домът беше заграден с гъста гора. Носеха се слухове за тази гора че е била пълна с вълци но то и в самата къща имаше вълци .Иначе гората беше пълна с животни.Имаше много езера и такива водни месности.Не се знаеше къде свършва градината и къде почва гората.Там,в градината имаше всякакви растения.От малкото цвете до огромните дървета. В имението имаше какво ли не-от мългълските до магьосническите неща.Метли за куидич около 60 - все Светкавица.Топки и тн. |
| | | Роналд Уизли Директор
Брой мнения : 664 Join date : 22.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:08 am | |
| Рон реши да посети новите си съседи . Когато стигна в двора той ахна от очудване . Беше пълно с различни интересни нещица , но той вида и една снимка на Нала . Той беше забелазал в училище това момиче но не му беше обръщал внимание . Той вдигна ръка и почука . Никой не отвори . Той отново почука и каза - - Ехо има ли некого в къщи . Той зачака | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:13 am | |
| Някой почука.Слязох долу да отворя.Пак се почука-никой не чуваше как бягам. Долових миризмата му в същият момент когато чух: -Ехо,има ли някой в къщи?-аз отговорих с пълен глас: -Да тук съм.Само момент!-викнах аз и се изтрелях като куршум.Бързо,бързо се спуснах по парапета като на скейтборд и излетях пред вратата. Отворих тежката врета но беше адски лека.Видях гостът и казах: -Здравей!Влизай...-и отворих по-широко вратата. |
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:16 am | |
| Рон погледна към Нала . Отдавна не беше виждал Ди , но сега изпита чувството което изпитваше в нейно присъствие . Той се усмихна и каза - - А.а.а... здравей . Добре дошла в квартала . Той се огледа и попита - - Може ли да ........... да влезна вътре ? | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:20 am | |
| Аз го погледнах и казах: -Да!Влизай!-той влезна и ахна.Стана ми неудобно и казах: -Пухчо е много игрив.Трябва до подредя.-щракнах с пръсти и всичко се подреди,вклячително и двора. -Извинявай,но-кой е Пухчо?-каза той и се огледа,явно очакваше някое котенце. Свирнах и пухчо дойде.Беше голям - триглаво куче.Погалих го и той облиза мен и Рон. |
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:24 am | |
| Триглаво куче - невероатно . Аз го огледах и си казах " Какво пък . " Помилвах го , а после казах на Нала - - Къщата ти е страхотна . пухчо влезе навътре а аз и Нала останахме съвсем сами . | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:30 am | |
| -Благодаря.Виж,Пухи се заигра. През завесата се виждаше как кучето си играе с камък,които беше колкото 15 ученика събрани заедно.Чу се углошителен трясък и камъка се разби на милиони парченца.Рон се услуша и каза: -Вашите май ги няма а?-той се заслуша още повече. -Не.Отидоха до маями най-малко след седмица ще са тук.О,не!-казах аз. -Какво стана?-Рон се огледа разтревожено. -Нищо,чакай малко.-казах аз и вдигнах глава.Завих вълчи и спрях.-нищо просто вълците попитаха къде е Пухчо.Той тръгна към гората. |
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:33 am | |
| Аз се отдръпнах назад от Нала . Треперех от страх . Нима бах сам в къща с върколак . Отворих леко уста и казах - - Ти ...... ти ......... ти си ......... - Върколак да .- каза Нала - Е какво чакаш бегай . Може да те схрускам . Рон се поуспокои и каза - - Не . Не ме е страх от теб . Независимо каква или какво си . | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:37 am | |
| Ухилих се.Беше ми много забавно. -Мхм.Аз съм големия лош вълк!-посърнах и му казах-Те съм точно върколак.Баща ми и майка ми са хибриди от пуло ввампир и върколак.Така че съм отровна.Но не се безпокой.Няма да ти исмуча кръвта.Вегитарианец съм но май по-скоро си похапвам човешки храни.Не съм убивала човек. Той ме погледна някак странно. |
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:41 am | |
| Аз изобщо не се страхувах - даже повече - ставаше ми много симпатична . Стоехме си и аз попитаха - - Искаш ли да хапнем? После побързах да кажа - - Е не хора . Изсмах се и казах - - Е ? Аз ще тръгвам . | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Нала Нед Май 23, 2010 1:45 am | |
| -Да-добре.Омлет?-казах аз и той както беше казалче ще тръгва се обърна и каза "Добре".Залетях из стаята. Скоро от голямата стая се понесох в друга.Рон ме последва и съвсем скоро замириса на омлет.Яйзата пращяха в тигана.Съвсем скоро бяха напълно готови.Извадих две големи сини чини и сребърни прибори.Седнахме на кухненският плот и започнахме да лапаме.Аз го изпреварих и след отрицателно време приключих.Облизах се и след като и той привърши измих чиниите. |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Нала Съб Юли 31, 2010 1:05 am | |
| Приготвих се за тръгване към Хогуортс.Майка ми и баща ми бяха долу в кухнята на синият бар-плот.Закуската ми беше две гофрети,поляти със шоколад,бита сметана и отгоре имаше сложени няколко ягодки.До тях беше налято какаото ми.Двамата ми родители бяха седнали на плота.Погледнах намръщено закуската.Баща ми ме попита: -Пак ли искаш да ходиш на лов,Нала?Семейството ни е на гости.Ще се местим пак при тях! -Да при това с чичо Емет!-казах аз и се осмихнах като ангелче.татко прехапа устни. Чичо Емет влезе и каза: -Стига де-пуснете я.-аз се присединих и пуснех тежката артерия -ангелското гласче: -Моля! -Добре но само елени!-тогава Алис и Ренесме влязоха. -Пуснете я.Вие също на първият си лов подгонихте месоядни-тя иска мечка гризли-кимнах.И Ренесме запротестира в моя страна.Родителите ми се съгласиха.Целунах по бузите Алис и Ренесме а с Емет изхвърчахме през вратата.Татко подвикна да ми остави само малката мечка.След вкусната закуска с кръв вече можех да тръгвам.Беше едва 5:00 като се върнахме така че имах още време.
|
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Нала | |
| |
| | | | Домът на Нала | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |