Harry Potter Добре дошли в магическият свят на Хари Потър! |
Моля ви, помогнете за развитието на форума, предложете го на приятел, който ще е редовен и сериозен и можете да получите поста на модератор или администратор. |
Most active topic starters | |
Правила на Форума | Вто Май 03, 2011 7:05 am by Роналд Уизли | 1. Спамът в форума е забранен!
2. Забранява се писането на латиница и запестването на (ъ с 1, ч с 4, ш с 6).
3. Писането с главни БУКВИ = Крещене!
4. Не пишете по няколко роуплея едновременно.
5. Имате право на 2 героя.
6. Не можете да …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
Обръщение | Здравейте скъпи потребители, гости и фенове на Хари Потър, попаднали съвсем случайно в този форум. Моля ви регистрирайте се и няма да съжалявате, гарантирам ви. Ще намерите нови приятелства, ще станете част от магическият роуплей свят на Хари Потър, който можем да ви предложим в нашият форум, ще се забавлявате непрекъснато заедно с нас и ще бъдете част от нашето голямо семейство. Моля ви регистрирайте се и бъдете редовни, благодаря ви. |
|
| За хари потър | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Роналд Уизли Директор
Брой мнения : 664 Join date : 22.01.2010 Age : 28
| Заглавие: За хари потър Чет Апр 01, 2010 7:54 pm | |
| Сутринта Хари се събужда с ужасно главоболие. - Боже, Волдемор се върна. - Какъв Волдемор? Вчера Рон имаше рожден ден! - недоволно каза совата
Нарциса се прибрала вкъщи и попита Драко: - Какво правихте с баща ти докато ме нямаше? - Беше много забавно. Всяка сутрин с татко ходихме на езерото и плувахме с лодката до средата на езерото. Татко ме хвърляше от лодката и трябваше да плувам до брега. Нарциса: - О, Мерлин. Но това езеро не е ли голямо!? - Не се притеснявай мамо аз плувам добре. Само ми беше трудно, когато стигна на брега да се измъкна от чувала. Доби към останалите домашни духчета: - Не се притеснявайте, Доби намерил Уинки! Останалите: - ОО! Доби пак ровил в буклука! | |
| | | Изабелла Стоун Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 380 Join date : 07.04.2010 Age : 27 Местожителство : In The Darkness
| Заглавие: Re: За хари потър Пон Апр 12, 2010 7:27 pm | |
| Властелинът на пръстените, трета част. Ам-гъл пада с пръстена в кратера на вулкана. Сам и Фродо въздишат с голямо облекчение. Изведнъж оттам излиза Хари, възседнал метлата си и викащ: - Хванах го! Хванах го
В час Хармаяни дига ръка и вика: -Аз знам! Аз знам! МакГонагол и казва: -Мис Грейнджър, та нали вие самата зададохте този въпрос! | |
| | | Изабелла Стоун Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 380 Join date : 07.04.2010 Age : 27 Местожителство : In The Darkness
| Заглавие: Re: За хари потър Пон Апр 12, 2010 7:58 pm | |
| След като Снейп най - накрая си измива косата се оказва, че е рус.
Няколко дни след смъртта на Дъмбълдор се разкрива какво иска да каже със това "Сивиръс, моля те..." - Сивиръс, моля те... измии си косата! | |
| | | Harry_Potter Ученик от Рейвънклоу
Брой мнения : 116 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: Re: За хари потър Пон Апр 12, 2010 8:35 pm | |
| Луциус Малфой се прибрал вкъщи и сварил жена си с друг мъж. - Скъпа, може ли да ти кажа две думи? - Разбира се скъпи. - Авада Кедавра | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: За хари потър | |
| |
| | | | За хари потър | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|