| Други | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Роналд Уизли Директор
Брой мнения : 664 Join date : 22.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Други Чет Апр 01, 2010 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Светльо Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 48 Join date : 05.04.2010
| Заглавие: Re: Други Пон Апр 05, 2010 10:49 pm | |
| Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.
Джеймс Камерън искал във филма Терминатор да участва Бойко Борисов. Продуцентите не се съгласили, защото това щяло да превърне филма в документален.
Ако по някакъв невероятен времево-пространствен парадокс Бойко Борисов се бие някога със себе си, той ще победи. Точка по въпроса.
Когато Брус Банер се ядоса, той се превръща в Хълк. Когато Хълк се ядоса, той се превръща в Бойко Борисов.
Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи.
Хората носят пижами на Superman, a Superman си има пижама на Бойко Борисов. | |
|
| |
Роналд Уизли Директор
Брой мнения : 664 Join date : 22.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Други Вто Апр 06, 2010 6:51 pm | |
| Бойко борисов говори с един каратис -Къв си ти ле ? -Нинджа. -Ми закво си толкоз бавен ? - Аз съм костенурка нинджа. | |
|
| |
krisko Ученик от хафълпаф
Брой мнения : 93 Join date : 25.01.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Други Вто Апр 06, 2010 10:15 pm | |
| Шотландец се връща след няколко месечно пътешествие из Европа. На гарата го чакат двама брадати мъже които се оказват братята му -Какво ви е станало не се ли бръснете момчета? -Като замина взе с тебе самобръсначката
-Скъпи приличам ли ти на идеалната жена? -Ти пък!Даже повече -Колко? -50 килограма -Иванчо като порастнеш ко искаш да работиш -Ще крада -Защо си избрал политиката
-Тате убих кокошка. -С ко ве нямаме патрони? -С бумеранг. -Отде го зе? -До печката имаше 2 и аз взе единият. -Веднага ми върни чорапа. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други Вто Апр 06, 2010 10:27 pm | |
| Двама се карат : -Залагам главата си че съм прав! -Аз залам портфеила си че не си прав! -Но тои е празен! -Криза е .Но поне заложите са на равно!
Равно сутринта звъни телефона в психиатрията: -Моля , ви помогнете. -Да какъв вие проблема. -Един тук надува една тръба всяка сутрин точно в 5.00 -Добре ще доидем да го вземем .Кажете адреса. -Военно поделение №58781 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други Вто Апр 06, 2010 10:36 pm | |
| Учителка изпитва Иванчо: -Иванчо изброй седемте чудеса на света. -Ами ,пирамидите,мавзолеят,други 2 и още 3
Две баби си приказват пред блока: -Ехх, не случихме на личен лекар!Лекува мъжа ми от пневмония тои умря от жълтеница! -ОООО!Нашия е много компетентен от квото те лекува от такова умираш | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други Вто Апр 06, 2010 10:42 pm | |
| -Докторе виждам на всякъде светещи точки -Ето ти тези очила.Утре пак ела. НА ДРУГИЯ ДЕН -Е как е ? -Много по- добре докторе сега виждам точките по ясно. -Деца кажете пословицта за работата. -"Които не работи , не трябва да яде" -Сега кажете пословицата за добрия учител. -"И навитата змия може да хапе"
Последната промяна е направена от krisko на Чет Апр 08, 2010 1:18 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други Вто Апр 06, 2010 10:48 pm | |
| Между приятели: -Как прекарахте с жената почивните дни -Аз исках да отиден до музея а, тя до киното. -И кой филм гледахте? -Отдавна ли познаваш това момиче? -Не много........два,три пъти | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Други Вто Апр 06, 2010 10:57 pm | |
| Мъж се връща вкъщи от работа и жена му на вратата: -Най-накрая! -Защо да не е късно? -Не не е за това. -Ами за кое? -Наи-после подуших хубав женски парфюм. | |
|
| |
Светльо Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 48 Join date : 05.04.2010
| Заглавие: Re: Други Сря Апр 07, 2010 1:57 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други Сря Апр 07, 2010 2:01 am | |
| еми на един пост не се събират (аз ги измислям (товаса половината)незнам откъде ги измислям) | |
|
| |
Harry_Potter Ученик от Рейвънклоу
Брой мнения : 116 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: Re: Други Нед Апр 11, 2010 9:17 pm | |
| Един съдя пита крадец: - Е, как успя да отвориш сейфа за 5 минути. Крадеца отвръща: - Безплатни уроци не давам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други Нед Апр 11, 2010 9:22 pm | |
| Шеф към подчинен: - Петров, я влез в Jobs.bg Петров: - Влязох. И сега какво да правя? Шефът: - Ами започвай да си търсиш работа...
Иванчо пораснал и възмъжал. И станал полицай. След три месеца: - Абе, Иванчо ти не си си взимал заплатата от три месеца! - казал началника на районното. - То и заплата ли имало аз си мислех, че само ще стрелям!
Вървят блондинка и брюнетка в джунглата... Изведнъж от храстите изскача тигър, брюнетка за секунда се чуди и хвърля шепа пясък в очите на тигъра и се качва на едно дърво. Казва на блондинката: - Бързо качвай се и ти! А блондинката: -Защо? Да не би аз да му хвърлих пясък в очите?!
По време на свинския грип Мечо Пух, Кристофър Робин, Зайо и Йори държали Прасчо на средата на езерото в гората. Прасчо казал: - Но Мечо, аз си мислих, че сме приятели! Мечо Пух му казал строго: - Млъквай "вирус", защо не отидеш да поплуваш с пираните, а? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Други Пон Апр 12, 2010 8:31 pm | |
| Две блондинки обикалят магазините. Влизат в един магазин и молят продавача да им помогне да си изберат дрехи. Той: - Кой размер сте? - Ръст 170, тегло 60, 90-60-90, размер на чашката 3, коси..... Другата блондинка: - Муцка, осъзнай се, не си в ICQ!!! | |
|
| |
Изабелла Стоун Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 380 Join date : 07.04.2010 Age : 27 Местожителство : In The Darkness
| Заглавие: Re: Други Пон Апр 12, 2010 11:55 pm | |
| Арестуват чужденец, че е ограбил бижутериен магазин. Разпитват го но нищо не се разбира и викат преводач. Казали му: - Знаем, че ти си обрал магазина. Казвай къде са бижутата! Преводачът му превел, а затворникът казал: - Не съм обирал никакъв магазин. Преводачът превел. Тогава полицаят извадил пистолета си, наврял го в лицето на затворника и казал: - Казвай къде са бижутата, иначе ти пръскам мозъка! Преводачът му превел и затворникът веднага казал: - Скрих ги в парка, заровени са в корените на най-големия бор. Преводачът превежда: - И да ме гръмнете, няма да ви кажа! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Други | |
| |
|
| |
| Други | |
|